Σχετικά με έμας | Betterinside.gr

Ποιοι είμαστε

Η Better Inside αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων προπονητών και τεχνικών που συνεργάζονται για να φέρουν κοντά σας έναν επαναστατικό τρόπο εκγύμνασης από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τον Σάκη Κατσούλη, έναν έμπειρο και χαρισματικό επιχειρηματία, του οποίου το όραμα είναι να καταστήσει δυνατό σε όποιον θέλει, την βελτίωση της ευεξίας και της φυσικής του κατάστασης, από όπου και αν βρίσκεται, βάζοντας στη ζωή του δραστηριότητες της αρεσκείας του, στο χώρο που νιώθει άνετα.

Η έμπνευση πίσω από αυτήν την πρωτοποριακή ιδέα προήλθε από τις σπουδές του κύριου Κατσούλη στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και από το πάθος του να βοηθά τους ανθρώπους, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω των δραστηριοτήτων και της υγιεινής διατροφής.

Κατανοώντας τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την εμπειρία του στη διαχείριση των ιδιόκτητων μπουτίκ γυμναστικής από το 2015, ο κος Κατσούλης θέλει να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να ασκηθεί ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη. Έτσι, ίδρυσε το Better Inside, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε μαθήματα γυμναστικής με υψηλή ποιότητα, καθημερινά, από την καλύτερη ομάδα επαγγελματιών προπονητών φυσικής κατάστασης και μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών τεχνολογίας.

Tι κάνουμε

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, καθοδηγούμε τα μέλη μας σε έναν υγιή τρόπο ζωής. Παρέχοντας πάνω από 80 διαφορετικά μαθήματα γυμναστικής ανά μήνα, σε πραγματικό χρόνο, τα μέλη μας έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε προσωπικούς προπονητές, life coaches, διατροφολόγους και εξοπλισμό γυμναστικής, που τους επιτρέπουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους στην ευεξία και τη μακροζωία, άνετα, ακόμα και από το σπίτι. Ουσιαστικά, η Better Inside δημιουργεί το δικό σας προσωπικό γυμναστήριο, στον προσωπικό σας χώρο.

Το όραμά μας

Είναι να δημιουργήσουμε μια διεθνή κοινότητα ανθρώπων που θα επωφεληθούν από το Better Inside, όπου και αν βρίσκονται, χρησιμοποιώντας το ως ένα ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση της ζωής τους, χωρίς να αλλάξει η καθημερινότητά τους

Book your activity now!

Προσωπική αναβάθμιση?